Veckobrev v. 17

Hej!

Förra vecka berättade jag att vi ska till Naturhistoriska ons. den 2maj. Nu lite mer info:

Samling i skolan 7.30 !

Vi går senast 7.45 !

Lunchmatsäck !

Veckan har varit lite annorlunda och man kan säga kulturell. I tisdags gästade några dansare skolan och visade föreställningen ” Dansa mig ” . Budskapet var att alla har rätt att vara den man är. Eleverna uppskattade danserna och visade vid samtal att de förstått budskapet. Vi har också tagit del av klassens fina arbete i drama . Båda grupperna fick se varandras pjäser. Mycket uppskattat. Tror ni förstår att de var superduktiga. Pjäserna är en del av temaarbetet ”Kropp och hälsa”

Bokbytet blev inte som vi tänkt oss. Det var för få böcker och flera ville byta till samma bok. Men det löste vi så att de som tagit med böcker lånar dem till vårt lilla klassrumsbibliotek och tar sen hem dem till sommarlovet. Böckerna är namnade.

Solrosfröna har grott och växt. Barnen tar väl hand om sin lilla blomma. Vi har skrivit vad som hänt och mätt höjden på den. Faktatext om tussilagon har vi också hunnit med skrivit.

På matten har vi börjat med momentet att mäta och kunna använda en linjal. Om ni undrar över något gällande matteläxan hör då av er via mail eller på morgonen vid lämning.

Min mailadress : britt-inger.bolinder@stockholm.se

Trevlig Valborg och Första maj !

Britte

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s